Monday, December 20, 2021

Uppsats mot skoluniformer

Uppsats mot skoluniformer



Det finns i samhället, och skoluniformen gör ett försök att maskera det på konstgjord väg. Höga klackar är inte tillåtna. Jag anser att skoluniformer inte bör krävas. Kontaktinformation: CrazyEssay, uppsats mot skoluniformer. På uppsats mot skoluniformer ena sidan kommer det att bidra till att minska skillnaden i den ekonomiska ställningen bland skolbarn, och å andra sidan ingjuta den goda smaken i den yngre generationen. Det finns också oro över kraven på skoluniformer och hur det kan väcka uniformstänkande.





Få professionell hjälp och frigör din tid för viktigare kurser



Av essaysmasters. Få en prisuppgift Typ av ditt uppdrag Typ av papper Brådskande Akademisk nivå Sidor Valuta BESTÄLLNING Sammanfattning Skoluniformen har en lång historia. Många skolor har ständiga tvister om nödvändigheten av att bära skoluniformen, uppsats mot skoluniformer. Vissa skolor hävdar att det inte bara är ett ansikte på en elev, utan också ett ansikte på en skola. Andra hävdar dock att det varken påverkar akademiska prestationer eller disciplin hos eleverna. Det finns både för- och nackdelar med skoluniformen. De främsta fördelarna är ett tecken på att tillhöra en viss skola och en slags synonym till ordet disciplin, uppsats mot skoluniformer.


Det minskar konkurrensen och avundsjukan. Det döljer sociala skillnader. Det finns många nackdelar också. Skoluniformen utvecklar inte personlighet. Det är en del av ekvationen för alla barn. Det kan bli mycket dyrt för fattiga familjer. Det kan vara väldigt obekvämt och omodernt. Det kan ibland skapa komplex. Vissa skolor har inte skoluniform, men en viss klädkod. Till exempel, uppsats mot skoluniformer, flickor får inte bära korta kjolar eller höga klackar, och pojkar - extremt vida byxor och skjortor.


Historien om skoluniformer har mer än ett decennium, uppsats mot skoluniformer. Debatter om de positiva och negativa sidorna av enhetligheten i kläder har förts i många år. I många skolor finns det tvister om nödvändigheten av skoluniformen. Skolan ska inte bara undervisa, utan också utbilda en känsla för stilen och omfattningen hos barn. En skoluniform är en vardaglig form av kläder för elever under vistelsen i skolan och på den officiella skolverksamheten utanför en skola. Det är inte bara ett ansikte på en elev, utan också ett ansikte på en skola. I USA är en skoluniform vanlig i privata skolor.


Den innehåller vanligtvis institutionens logotyp. Offentliga skolor har inte denna regel. Men de flesta skolor har en tydlig klädkod och ombeds att bära avtagbara skor och byxor för fysisk träning. Olika institutioner har olika regler. Till exempel får längden på minikjolar inte vara kortare än fingrarnas toppar. Genomskinliga kläder är förbjudna. Som regel bär eleverna enkla kläder: jeans, vida T-shirts och sneakers. Debatter om skoluniformer i USA är konstant. Ivriga anhängare av demokrati försvarar studenters rättigheter i deras stil. Vissa anser dock att skoluniformen bildar disciplin och förbättrar prestationerna.


Många elever inser inte skoluniformens skönhet och praktiska funktion. Dessutom är det en del av traditioner och historia i landet och skolorna. Barn måste uppskatta och respektera dem. Syftet med studien är att fastställa effekterna uppsats mot skoluniformer skoluniformen om akademiska prestationer, säkerhet, ekonomiska konsekvenser, yttrandefrihet och klädsel. Psykologer har beslutat att lära sig om skoluniformer beror på humör och akademiska prestationer hos eleverna. Fynden var tvetydiga. Många människor tror att en skoluniform hjälper barn att bli mer organiserade och inte bli distraherade på lektionerna, vilket ökar deras akademiska prestationer. Det hjälper till att upprätthålla andan och traditionerna i institutionen och ingjuter en känsla av tillhörighet och enighet hos elever och lärare.


De uppsats mot skoluniformer uniform hjälper till att upprätthålla disciplin och förbättrar akademiska prestationer. Det gjordes en vetenskaplig forskning som visade att elever som bär skoluniformen lärde sig bättre än de vars skolor fick inte bära den. Experter tror att barn i det här fallet inte distraheras av diskussionen om kläder. Skoluniformen anpassar dem till att bete sig mer seriöst inom institutionens väggar. Det minskar tiden som barn lägger ner på att bestämma vad de ska ha på sig till skolan. Andra forskare tror dock att det inte finns någon direkt koppling mellan skoluniformer och elevers akademiska prestationer.


Skoluniformen fungerar verkligen som ett mått på kontroll och disciplin på vissa elever. Det kan dock inte förväntas att skoluniformen förbättrar alla elevers akademiska prestationer. Införande av skoluniformer utan ansträngningar av båda uppsats mot skoluniformer och föräldrar påverkar osannolikt framstegen i studierna. Hundratals faktorer, särskilt lärarutbildningen, har inflytande på akademiska prestationer. Därför är det omöjligt att se hur skoluniformerna hjälper eleverna. Ett barn kommer förmodligen att spendera den tid som sparas genom att det inte är nödvändigt att välja vad man ska ha på sig på datorspel snarare än lektioner.


För att inte tala om det faktum att valet av kläder inte tar mer än minuter om dagen. Skoluniform och säkerhet Många försvarare av skoluniformen hävdar att dess främsta fördel ligger i uppsats mot skoluniformer att det minskar risken för konflikter mellan kamrater och ökar deras säkerhet utanför skolan. Det ökar också säkerhetsnivån inne i skolan. Bland barn, uppsats mot skoluniformer, som bär skoluniformen minskas antalet slagsmål med hälften. Fall av skadegörelse är betydande uppsats mot skoluniformer. Det är svårare att hoppa över lektioner. Barn i skoluniformen som går runt i staden märks direkt. Därför säljs knappast en elev i skoluniformen öl eller cigaretter.


Nyligen, i USA, är skoluniformen verkligt livräddande, uppsats mot skoluniformer, på grund av frekventa skjutningar på skolor. I det här fallet, den största fördelen med skoluniformen uppsats mot skoluniformer att för en student är det svårare att gömma ett vapen under det snarare än under baggy uppsats mot skoluniformer stora kläder. En enhetlig politik kan förhindra det. Politiken kan dock inte lösa alla problem. Huvudargumentet, som försvarare av skoluniformer gör, uppsats mot skoluniformer, är att det är billigare att köpa ett set uniform än att samla in hela garderoben för ett barn för hela läsåret.


Det är till stor hjälp för fattiga föräldrar. En av skoluniformernas uppgifter är att förena barn med olika social status. En skoluniform hjälper eleverna att anpassa sig till skolans atmosfär. Många experter anser att en uppenbar fördel med skoluniformen är att den mildrar synliga tecken på social stratifiering bland barn och ungdomar. När vissa elever är klädda i kostymer från dyra butiker eller sys i elitateljéer, och andra bär kläder från billiga butiker, är skillnaden i familjens inkomster mycket märkbar. Å andra sidan kan skoluniformen inte dölja denna skillnad. Det finns skor, kosmetika, parfymer, smycken och mobiltelefoner.


Således kan barn alltid hitta ett sätt att sticka ut från andra och barn från rikare familjer kommer alltid att hitta ett sätt att betona sin sociala status. Dessutom bland barnpsykologer, uppsats mot skoluniformer, det finns en åsikt att den dolda sociala ojämlikheten inte är till gagn för ett barn. Det finns i samhället, och skoluniformen gör ett försök att maskera det på konstgjord väg. Föräldrars och lärares uppgift är att lära barn att ta olika omständigheter på ett adekvat sätt och ge högsta prioritet åt mänskliga egenskaper och inte till kostnaden för kläder.


En uppsättning uniformer täcker dock inte alla behov hos ett barn. Föräldrar kommer fortfarande att köpa vanliga kläder till ett barn. Därför blir skoluniformen en källa till merkostnader. Det vill säga, det minskar inte problemet med uppsats mot skoluniformer familjer, utan snarare ökar den. Faktum är att en bra skoluniform alltid är dyr. Ett barn hinner färga kläderna några gånger under en vecka. Skoluniformer måste bytas nästan varje år på grund av barnens fysiologiska egenskaper. Därför är skoluniformen inte billigare än de vanliga kläderna och kan bli väldigt dyr för fattiga familjer.


Enade kläder som en form av en viss utbildningsinstitution spelar en viktig roll i fördelningen av studenter i denna gemenskap bland andra individer i samhället och kan tjäna som ett sätt att identifiera, öka företagsandan och en känsla av att tillhöra en viss idé och gemenskap. Men ofta spelar skoluniformen en rakt motsatt roll. Självidentifiering av elever är omöjligt. Till en början var skoluniformens uppgift att eliminera skillnaderna mellan människor av olika trosriktningar, religioner, social och ekonomisk status inom ett specifikt område — skolan, uppsats mot skoluniformer.


Men samtidigt elimineras eventuella skillnader mellan elever. Det finns ett stort och mycket viktigt skäl till att man förkastar en idé om att införa skoluniformer. Många psykologer tror att användningen av en enda form i skolor undertrycker ett barns individualitet. Detta element utjämnar alla elever i utbildning. Skoluniformen hämmar utvecklingen av mänsklig kreativitet och förhindrar självuttryck, uppsats mot skoluniformer. För varje person är förmågan att uttrycka individualitet mycket viktig, särskilt för den yngre generationen. Ett strikt krav på att bära uniform är till viss del en form av våld mot personen.


Barnkonventionen säger att alla barn har rätt till yttrandefrihet.





jämförande analysuppsatser



Om eleverna tillåts klä sig i hemkläder kommer en del att komma till skolan iförda kläder med speciella identifierings-gängrelaterade färger som leder till bildandet av klickar. Detta är en faktor som gör det svårare för lärare att upprätthålla disciplin inom skolan. I själva verket är kärnan i skolgången att skaffa sig bland annat utbildning. Mode ska inte betonas i skolan. Uniformer inskärper också stolthet hos en elev, eftersom varje elev identifierar sig med de andra och skolan, så var och en av dem känner sig stolta över att vara associerade med sin institution. På så sätt känner eleverna sig närmare sina klasskamrater. En känsla av gemenskap växer fram, och detta leder till en minskning av kriminalitet och gänganknutna beteenden. Dessutom är mobbning ett stort problem i skolan. Vissa elever utsätts för fysiska, verbala och sociala trakasserier från sina skolkamrater.


Sammanfattningsvis säkerställer skoluniformer att alla elever har lika villkor när det gäller sociala klasser och utbildning. Mobbning och gängaktiviteter skulle vara vanligare om eleverna fick klä sig som de vill. Elever, föräldrar och lärare har lätt för att ta sitt ansvar i de fall eleverna har en standarduniform. Om du vill få lite mer användbart material, betala för uppsatser skrivna av proffs. Essay Basics kan vara en del av din akademiska resa om du tillåter oss. Fördelarna med vår uppsatsskrivningstjänst slår alla andra uppsatsföretag som erbjuder i branschen.


Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp. Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj". Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare.


Problemet med skoluniformen Innan du faktiskt börjar berätta din synpunkt och argumentera, förklara situationen för din läsare. Argument för skoluniformer Om du tror att det är nödvändigt för elever att bära uniform, här är några argument som du kan använda när du skriver. Argument 1: Säkerhet När alla elever är klädda på samma sätt är det lätt att känna igen en främling. Argument 2: Proper Accents School är inte ett podium och dess huvudsakliga syfte är att lära eleverna, inte att ge dem en möjlighet att visa upp sig. Argument 3: Jämlikhet Att bära samma uniform löser frågan om social ojämlikhet mellan elever. Argument 3: Spirit of Unity Uniform-introduktion bidrar till teambuilding.


Argument 4: Spara pengar Skoluniformen hjälper föräldrar att spara pengar på kläder. Argument mot skoluniformer De flesta elever gillar inte att bära skoluniformer, så de tenderar att ta denna sida oftare. Argument 1: Uttrycksgräns Det första och huvudargumentet är att skoluniformer begränsar elevernas möjligheter att uttrycka sin personlighet. Argument 2: Sociala frågor Det här är en vanlig sak, att det finns bättre och sämre skolor. Argument 3: Motsättning till fri utbildning Utbildningen är avgiftsfri enligt lag. Argument 4: Personlighet som växer upp Vuxna kan göra sina egna val vad de ska ha på sig. Poäng att inkludera i en argumenterande uppsats om skoluniformer För att förbättra din uppsats om skoluniformer: Inkludera siffror och andra statistiska uppgifter.


Siffror hjälper till att stödja din åsikt mer effektivt. Dela upp olika argument i separata stycken. Detta kommer att bidra till klarhet i din poäng. Kontakta en professionell skribent för hjälp. Han hjälper dig att organisera dina tankar till en bättre sammanhängande och övertygande text. Föregående inlägg Nästa inlägg. Billiga uppsatser Uppsats Hjälp uppsatsförfattare. Skriv min uppsats Filosofi papers Physics Papers. Management Papers Akademiska uppsatser Geografipapper. Art Papers Marketing Papers History Papers. Redovisningspapper Köp Essä Ekonomiska papper Utbildningspapper. Law Papers Religion Papers Sociology Papers Science Papers. Biology Papers Kemi Papers Data Science Papers Engelska Papers. Nursing Papers Technology Papers Political Science Papers. Kontaktinformation: CrazyEssay.


info crazyessay. Vi accepterar.

No comments:

Post a Comment