Wednesday, March 30, 2022

Exempel på argumenterande uppsatsskrivning

Exempel på argumenterande uppsatsskrivning



APA Citation Generator. ACT-ordförråd du måste känna till. Använd gärna hjälpen "skriv uppsats åt mig". Alla inlägg Allmänna guider. De hävdar att om människor kan tro att Darwins evolutionsteori är verklig och praktisk, och fortfarande tror att Gud skapade människan, prov essä argumentativt skrivande, vem ska då bekräfta rätt från fel arkitekt av mänsklighetens evolution? Välj ett ämne, skicka prov essä argumentativt skrivande dina krav och få ditt originalpapper i tid. Intelligensdesign är ett vetenskapligt forskningsprogram som består av yrkesverksamma som sträcker sig från forskare, filosofer och gemenskap av troende som försöker söka det evidensbaserade designarbetet.





Vad är en argumenterande uppsats?



Glöm hela natten prov essä argumentativt skrivande hitta lite skrivinspiration med våra gratis essäprover om vilket ämne som helst. Det är dags för dig att spika dina betyg! MÅLEN FÖR OCH MOT MIKRO-CHIPPANDE BARN Frågan om man ska använda mikrochips för att spåra var barn befinner sig skulle i ett skede ha framstått som klart dystopisk. Men det är nu ett allvarligt samtalsämne och ett som kan ses. Alla har en talang. Vi känner alla personen som kan sjunga perfekt på tonhöjd, den som kan vända en burk bönor, prov essä argumentativt skrivande, ett skinkben, och lite kryddor till en fest, eller den som har förmågan att fixa vilken maskin som helst med några få verktyg och en artificiell intelligens, eller A, prov essä argumentativt skrivande.


Detta är ett kontroversiellt ämne eftersom idén om att datorer tänker för sig själva har många betydelsefulla konsekvenser, såsom datorer, snarare än människor, som fattar viktiga beslut som påverkar mänskligt liv. Det finns också potential för konstgjorda. De flesta individer anser sig nu leva i ett läge där direkt engagemang med föreställningar om det heliga inte längre är nödvändigt. Denna artikel kommer att ifrågasätta detta antagande genom att dra argument för. Energidrycker som innehåller alkohol är föremål för mycket debatt. Enligt de som anser att sådana drycker är farliga nog att förbjuda, finns det många faktorer som gör dem prov essä argumentativt skrivande farliga än andra alkoholhaltiga eller koffeinhaltiga drycker.


Att introducera koffein till alkoholförgiftning kan till exempel maskera I dagens samhälle finns det många sociala sjukdomar som människor möter dagligen. I sin tur är det viktigt att förstå de olika frågor som olika individer ställs inför med hänsyn till den aktuella situationen. En av de problem som kan klassificeras av både en inhemsk och global cigarettrökning är ansvarig för över tusen dödsfall varje år i USA, enligt U. Department of Health och Exempel på argumenterande uppsatsskrivning Tjänster. Dessa uttalanden ger genklang inom filmbranschen.


Ändå finns det en ganska ny industri som har marknadsfört droger, sex och våld – videospel. Till skillnad från genomskinligheten i filmer spelas videospel mestadels Exempel på argumenterande uppsatsskrivning krig mot droger har pågått i många decennier och under denna tid har regeringen spenderat enorma summor på pengar för att hålla droger borta från medborgarna. Men så många års erfarenhet har visat att denna strategi inte fungerar, prov essä argumentativt skrivande. Det fortsätter att säljas, köpas och användas droger prov essä argumentativt skrivande träningsform är nyckeln till ett längre, hälsosammare liv, även om det finns vissa typer av träning som faktiskt kan vara sämre för prov essä argumentativt skrivande, än ingen alls, prov essä argumentativt skrivande.


Studier och anekdotiska bevis har visat att träning kan hjälpa en att leva ett längre och lyckligare liv. Bevisen Helikopterföräldraskap är dock på uppgång. Det första decenniet av 2000-talet bevittnade det växande antalet föräldrar som var villiga att ta hand om sina barn i högskoleåldern. Det utvecklade samhället är förvirrat om huruvida helikopterföräldrar framgångsrikt kan utföra sitt uppdrag utan att begränsa friheterna och valmöjligheterna för de flesta människor i världen växer upp i familjer med någon form av religiös tillhörighet och som ett resultat av detta har deras tidiga utbildning i moral ofta religiöst inflytande.


Cholasminkens estetik kan förklaras i termer av det sociologiska konceptet disidentifiering. Chola-smink kan inte bara ses som ett banalt modestatement, utan istället som något som har ett djupt nätverk av sociala betydelser. För att förstå Chola makeup i termer av disidentifiering Köksbränder kan vara skrämmande nog för individer som fysiskt kan röra sig utan att behöva hjälpmedel som en rullstol, men detta problem kan vara mer läskigt för någon som är beroende av hjälpmedel för att ta sig runt. Till exempel kan en person som är rullstolsburen Riskidentifiering och hantering är en viktig komponent för framgång för alla organisationer eftersom det hjälper till att minimera risker och säkerställa att lämpliga strategier initieras för att minimera omfattningen av eventuella hot.


Human resource HR-avdelningen är ett av de mest avgörande segmenten i ett företag. Enligt Ibrahim är det viktigt att hälsosköterskor CHN förbättrar sina kunskaper om akutberedskap för att på bästa sätt presentera denna kunskap för medlemmarna i deras samhälle och initiera snabba men effektiva svar. Därför skulle den minsta mängden vatten som tillförs vara x 15, vilket ger 60, liter per dag och maximalt cirka x 15, vilket ger 75, liter i samtida prov essä argumentativt skrivande, företag är starkt beroende av datorer och informationsteknologisystem för att verksamheten ska fungera smidigt. Den moderna tekniken är dock utsatt för betydande säkerhets- och funktionsfel som kan resultera i förlust av data och ekonomi.


Av denna anledning bör organisationer vara väl rustade inför förberedelserna. Times strandkatastrof i Missouri satte en betydande prägel på människornas liv då de tvingades flytta från sina hem. Katastrofen inträffade efter att Meramec-floden slog sönder sina stränder och som ett resultat blev staden under vatten. Människor lämnades hemlösa eftersom tobaksindustrin enligt Daynard är en av de ansträngningar som har minskat livskvaliteten. Effekterna av den industriella produktionen Enkelt uttryckt är enbitsregeln vanligt förekommande Idag är användningen av genetiskt modifierade organismer i växt- och djurproduktion verklig. Genteknik är manipulation av genetisk substans för att skapa en helt ny varelse eller ett organ för att utföra en specifik funktion Van, Intressant nog, genom användning av genetisk ingenjörsteknik kommer det enligt utilitaristisk etik, beslutet om huruvida eller inte delta i tortyr beror mycket på vad tortyren kan åstadkomma.


Om det kommer att rädda fler liv senare på vägen, kan det ha någon nytta och kan vara det rätta beslutet. Om inte, så skulle det Lotteriet är något som har diskuterats, när det gäller om det är en etisk sak att göra. Medan vissa människor tycker att det är acceptabelt, prov essä argumentativt skrivande, andra individer är emot det. Det finns många former av lotteri i olika stater, prov essä argumentativt skrivande, Till exempel prov essä argumentativt skrivande Power Ball, Lotto, Mega Millions, i huvudsak finns det en chans att välja en rad karriärvägar så att professionella mål och drömmar kan gå i uppfyllelse. Även om jag är de flesta studenter idag vet inte vad som är en argumenterande uppsats.


Enkelt uttryckt är en argumenterande uppsats en uppsats där man tar ställning till ämnet som diskuteras. För att en argumenterande uppsats ska anses vara bra, prov essä argumentativt skrivande, du måste övertala läsaren att förstå och stödja din syn på ett ämne genom att ange dina skäl och tillhandahålla tillräckligt med bevis för att stödja din teori. Argumenterande uppsatser används ofta i gymnasieskolor och högskolor. För det mesta är ämnen för denna typ av uppsats relaterade till hälsovård, politik, teknik och vetenskap. En argumenterande uppsatsformatstruktur är ganska lätt. När du lär dig hur man skriver en argumenterande uppsats kommer du också att förstå att den övergripande integriteten och strukturen i din uppsats kan hållas samman av följande:.


Inledning: Det inledande stycket i din argumentationsuppsats måste ange det övergripande syftet med din uppsats, tillhandahålla den nödvändiga bakgrundsinformationen som hjälper läsarna att förstå ditt argument, beskriva de bevis som du ska presentera och ange din avhandling. Avhandlingsutlåtande: Detta är en del av ditt första stycke och är en enstaka mening och kortfattad sammanfattning av ditt huvudsakliga påstående. Kroppsstycken: Ett argumenterande forskningsdokument består av tre eller flera stycken som förklarar varför du täcker och stödjer ämnet. Varje stycke kommer att täcka en annan del eller idé av bevisen och innehålla en enda ämnesmening, som kommer att förklara varför din publik prov essä argumentativt skrivande håller med om dina argument.


Det här är styckena där du kommer att stödja alla dina påståenden med textcitat, studier, statistik, forskning och exempel. Du måste också ta upp de motsatta åsikterna och förklara för dem varför du inte håller med eller motbevisar dem. Du måste presentera all din fakta korrekt och överväga ett ämne från alla tillgängliga vinklar; detta kommer att hjälpa dig att lägga till mer trovärdighet till ditt arbete och få läsarens förtroende. Du kan också använda prov essä argumentativt skrivande personlig anekdot prov essä argumentativt skrivande förklara varför och hur just detta ämne påverkar dig personligen. Det finns tre olika typer av argumenterande uppsatser. Du kan antingen välja vilket format som helst eller blanda dem alla för att skapa din egen argumenterande uppsats:. Här bör din argumenterande uppsats innehålla huvudargumentet och åsikten; du måste arbeta ditt bästa för att övertyga prov essä argumentativt skrivande publiken varför din hållning är den rätta.


Den klassiska argumentationsstrategin, eller även känd som Aristotelian, anses vara en av de mest populära strategierna för att argumentera eftersom det är den enklaste tankegången att följa. I den här typen av argumentationsstrategi, prov essä argumentativt skrivande, du måste presentera ditt påstående och säkerhetskopiera det och prov essä argumentativt skrivande säkerhetskopian till påståendet om din uppsats. Rogerianska argumentstrategin anses vara mer effektiv för uppsatser som innehåller polariserande ämnen; båda sidorna av ämnena erkänns och medelvägen presenteras i den argumenterande uppsatsen. Slutligen, prov essä argumentativt skrivande, du måste presentera ditt påstående och den länkade säkerhetskopian i Toulmins argumentationsmodell.


I likhet med den Rogerianska argumentativa uppsatsen, fungerar denna typ av argument för att polarisera ämnen också. Skillnaden här är dock att du bara presenterar en av de två prov essä argumentativt skrivande. Du måste också fästa särskild vikt vid fakta och presentera dem på ett sådant sätt att påståendet inte lätt kan argumenteras emot. Argumenterande essäer är lite mer komplicerade än andra prov essä argumentativt skrivande av uppsatser. Därför är det ingen överraskning om du möter några av er som inte vet hur man skriver en argumenterande uppsats. Även om du gör det, tveka inte att kontakta MyCustomEssay för kvalitetsuppsatsprover eller skrivhjälp.


Författarna här är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med dina behov. Gå till innehållet Glöm hela natten och hitta lite skrivinspiration med våra kostnadsfria essäprover om vilket ämne som helst. Söka efter:, prov essä argumentativt skrivande. Argumenterande uppsatsexempel att chippa eller inte chipa: The Case for and Against Micro-Chipping Children. Möjlighet för alla: Ge talang chansen att skina. Ett argument för artificiell intelligens. Inte säker på att du kan hantera din "argumenterande" uppsats? Anlita våra experter!





bra övertygande uppsatsämnen för college



Du, intelligensdesignen förnekar inte att existensen av evolution och kreationistiska berättelser inte av någon slump är övernaturlig. Ärliga kritiker inom området intelligensforskning accepterar att det måste finnas en skillnad mellan kreationister och intelligensdesign. Många har försökt misskreditera underrättelserörelsen men deras principer om att upplysa människor från vetenskaplig intelligens om världsfrågor förblir intakta Prodger et al. Intelligensdesign är en vetenskaplig teori eftersom den går igenom alla stadier av forskning för att presentera sin överenskommelse. Stadierna av observation, experiment och hypotes och en slutsats som är verifierbar. Intelligensobservatörer observerar först informationen, och sedan hypoteser teoretiker designen och sedan tillåts forskarna att genomföra en experimentell diskurs innan de avslutar i sina avgörande uttalanden Shapiro, Naturen av att vända vetenskapen i existensen och funktionaliteten av dessa organ eller varelser är testbar.


Det syftar till att försöka känna igen om en eller en varelse överhuvudtaget kan leva utan att en annan del av dess komponent utelämnas. Underrättelsegruppen försäkrar sig om sitt bevis genom att ett visst antal irreducerbarhet i biologiska begrepp är uppnåeligt. Beviset ger ett vetenskapligt förhållningssätt att vissa former av vara och existens utformades och inte från någon naturlig oriktad diskurs Elani et al. Enligt upptäcktsinstitutet var vetenskapen bakom evolution bra som fastställts av våra tidigare vetenskapsmän som Charles Darwin. Under intelligensdesignen är det klokt att hävda att skapelsens former och existens är korrekta. Påståendet är att trots en annan syn från evolutionister, accepterar de andra delade grupperna i frågan fortfarande att universum på något sätt utformades.


Nu, förespråkarna för intelligens design i att ställa frågor som om universum var designat? Vem gjorde det om inte Gud? Och är det något fel med att vara nyfiken på andra teorier som förklarar saker på ett sätt som är oroande och verkar otillfredsställande? Poängen här är att alla synpunkter från båda sidor bör lyssnas på och verifieras och inte undvikas som ett sätt att fly världens realiteter. Därför motsäger naturforskare som Darwin och hans förespråkare sig själva här eftersom de anser att världen är designad men inte vill acceptera att det måste ha funnits en medveten designer som gjorde det möjligt att hända.


Argumentet kan se felaktigt ut på deras sida eftersom att tro på naturliga händelser bara sker genom den osynliga naturens magi som bara kan komma från en osynlig medveten designer, i det här fallet, Gud. Analytikerna hävdar att kunskapen som uppnås genom att introducera den intelligenta designen inte är avsikten att ignorera den biologiska aspekten av designsystem. Men kunskapen försöker bevisa att så mycket som forskarna har rätt i sina resultat, finns det fortfarande svagheter förknippade med deras teorier, och den intelligenta designen syftade till kritisk analys för att förklara vetenskap för elever när den nyligen introduceras till skolor.


Enligt institutet för skapande och forskning kan den mänskliga hjärnan lagra mer minne än en vanlig datorinternet. Institutionen hävdar att det finns små strukturer i den mänskliga hjärnan och nervcellerna som kan koordinera kraften att beräkna och öka nivåerna av energi inom vilka människor verkar Du et al. Debatten om huruvida underrättelsedesign ska införas i skolor eller inte heller kan diskuteras. Intelligensanalytikernas faktaresonemang och argument om testbara hypoteser är precis i linje med naturforskarnas tänkande, bara att designens allestädes närvarande natur oroar samma evolutionister.


En god förståelse skulle alltså råda mellan biologerna och de kampanjgrupper som förespråkar den intelligenta designen i skolor. Creation Institute förespråkar hjärnans förmåga att hålla höga nivåer av synaps genom högre beräkningar, därav utvecklingen av enstaka celler och naturliga processer Efthimiou, Kouroupetroglou och Fotinia, The Discovery and Creation Institute var de främsta förespråkarna för de rörelser som tillskrev förekomsten och införandet av intelligensdesigner i skolor. De två organisationerna lade anklagelser om sammanhanget för att bli diskriminerade på grund av deras ökning med designförbättringar och kritisk analys av evolutionsteorierna Darwinistisk teori.


De hävdar att Darwins evolutionsteori är allmänt accepterad, men den intelligenta designen förkastas men utan grund för ogillande Pennock. Institutionernas syfte var att bedriva PR för att skapa medvetenhet om fördelarna med att lära sig intelligent design genom kristendomen och övertygelser. Discovery-institutionen förklarar att evolutionsteorier är baserade på naturalism och har varit materialistiska till sin natur sedan tiden i minnesmärken. Organisationen hävdade att den materialistiska synen på evolutionsteorier är orsaken till världens problem, och dess syfte är att vända denna natur och göra världen bättre genom att introducera den intelligenta designen som skulle skapa ett annat perspektiv i världsbilden.


Organisationen letade efter en banbrytande period för att göra det möjligt för de vetenskapliga analytikerna att se mening och acceptera existensen av de intelligenta designerna. Evolutionister i USA hävdar att det måste finnas en osynlig kraft för att göra universum till vad det är. Till exempel i Wall Street Journal of , avslöjade många akademiker och forskare att de trodde på Gud på grund av existensen av konstanta naturobjekt som gjorde universum till en design Efthimiou, Kouroupetroglou och Fotinia, Enligt Nina Shapiro hävdar analytikern att frågor om mänsklig välfärd är rättvisa men missriktade nivåer av darwinistisk teori. Hon hävdar att Darwinteorin betraktar människor helt enkelt som motiv och materieorienterade, till skillnad från den intelligenta designen som ser människors välfärd som mer än att bara ha rörelse och innehåll i deras psykologiska strukturer.


Argumentet från en ledande evolutionist i USA. S Stephen Hawking är att människor är ännu mer moraliska och religiösa till sin natur och inte bara existerar genom rörelse och tanke. Han accepterar vidare att Gud som är osynlig måste ha skapat människor för att fungera som hans agenter för att representera hans existens. Hans läror Hawkings bevisar ett stöd för existensen av en medveten designer av vårt universum och slutsatsen av hans hypoteser skulle se läroplanen i skolor bli lönsam för att träna eleven på moralen och etiken i intelligent design. Institutet var angelägen om att avslöja all deras kunskap om de tankar de anser vara svaga eller osanna om evolutionsteorin med en anledning att få det rätt vetenskapligt. De vetenskapliga och evolutionära teorierna accepterades väl av USA. S Congress som en undervisningsmodell för att engagera både de intelligenta designerna och de vetenskapliga teorierna om evolution.


Åtgärden syftade till att fortlöpande undervisa om intelligensdesign så att forskare kommer till resultaten och sedan delar med sig av sina resultat av inlärningsprocessen. Bristerna kommer att ses och korrigeras genom många processer som debatter och utrymmena som lämnats oväntade av saknad kunskap kommer slutligen att fyllas av de intelligenta designprinciperna Benjamin, Till exempel i Storbritannien har forskare varit naturforskare och ateister i naturen. Det chockerande faktumet att berätta för människor att människor utvecklades och att universum designades är när de ensamma inte kan förstå vem som designade alla dessa eftersom saken är att den mänskliga arten och existensen i universum är rent designade.


Analytiker Penock förklarar att realiteterna i evolutionsteorierna saknar bra förslag för att stödja deras diskurs för att inte anta intelligensdesignerna. Discovery Institution genomförde många antidiskrimineringskampanjer som de hävdade att det var emot elevernas och lärarnas fria vilja att välja från vilken riktning de skulle följa angående vetenskaplig utveckling och introduktioner till intelligensdesign Willis. Institutionen använde PR-strategi för att utbilda medborgarna om skälen för adoption och de utmaningar de stod inför sin organisation Brown et al. Genom sådana organisationer var det uppenbart att deras forskare förklarade att universum och människans struktur inte bara var en händelse, och någon form av uppfinningsrikedom måste ha spelat en roll i att utforma dem.


Resultatet av detta test är att även icke-troende i de heliga bokförklaringarna, som är vetenskapsmän och välkända forskare, tenderar att erkänna att universum inte bara hände för att även de livlösa föremålen har strukturer som påstår att de enbart var en design från en övernaturlig makt, i det här fallet, Gud. I den tog initiativet av president Bush för att ingripa i frågan. Presidenten talade om att introducera intelligensdesignen och tillsammans med lära ut evolutionsteorierna för att skapa konsensus bland de vetenskapliga forskarna.


Forskare, DeWolf vid Discovery Institute stödde påståendet att intelligensdesign är experimentell och inte borde ha setts som ett alternativ utan också som en standard evolutionsteori. Analytikerna hävdade att designen syftade till att ge både lagliga och rimliga redogörelser för den praktiska karaktären som involverar intelligensdesign Brinton. Vissa läkare och läkare stödde intelligensdesignen och hävdade att darwinismens teori var mer av naturligt urval till skillnad från verkligheten av former och mutationer involverade i en människokropp inrättade Philip et al. Forskarna förklarade att de var skeptiska till originaliteten och komplexiteten i den darwinistiska teorins förmåga att övertyga dem om evolutionsteorins sanna natur via naturligt urval.


Aspekten av IDM som en rörelse har setts vara mer av en biblisk rörelse genom intelligenta studenter och yrkesverksamma som struntade i darwinismens evolutionsteorin. Gruppen trodde att förekomsten av celler genom naturlig urvalsteori inte kunde ske av en slump eftersom cellernas natur var komplexa och inte lätt skulle överföras till en annan generation. I huvudsak härledde IDM-rörelsen de flesta av sina förespråkare genom att förklara frågor om teism och utomjordingar som invaderar i vår värld idag. Å andra sidan har ateister använt evolutionsteorin för att förklara något synligt som har kommit från ingenting i samband med oriktade och icke-beprövade kurser.


Bara denna tillkomst gör naturforskarna vaga och orättvisa när de förvägrar intelligensanalytikerna ett utrymme att visa världens verklighet genom sin kraft av experimenterad och beprövad nyfikenhet. Frågan om intelligensdesign och evolution har skapat spänningar i USA. S och hela västvärlden. Anledningen är att saken har tolkat moral och ansvar för den kristna som tror på Gud. Värdet av intelligensdesign testades när människor insåg att vår världsbild inte enbart är baserad på existens utan förmågan att ställa många frågor och få sina svar. Till exempel, varför människor dör, var är Gud?


Varför går människor hungriga och andra är rika på överflöd? Till viss del betyder inte institutionerna som är involverade i att förklara sådana frågor att mänskligheten trotsar Guds skapelse, utan nyfikenheten att veta omfattningen av mänsklig och världslig originalitet. De hävdar att om människor kan tro att Darwins evolutionsteori är verklig och praktisk, och fortfarande tror att Gud skapade människan, vem ska då bekräfta rätten från fel arkitekt av mänsklighetens evolution? ID-rörelsen är involverad i att upplysa och stärka inte bara kristna utan hela världen om ursprunget till mänskliga arter men ger inte nödvändigtvis svar på samma ämne. På sidan av filosofisk naturalism försöker ID-rörelsen förklara varelsernas natur och ursprung, vilket är en positiv kultur i debatten om mänsklighetens början.


ID-rörelsen hade många kristna i linje med sig på grund av deras unika och nyfikna natur att vilja få svar på sin existens och den andliga tillväxten. Naturligtvis är troende anpassade till Gud som skaparen av allt i världen, men ID har rätt i att ifrågasätta den darwinistiska teorin. Resultatet är att om Gud skapade allt, hur kommer det sig att Darwinian och hans förespråkare kan tro på naturlig evolution från ingenstans? Eftersom en ID-rörelse är en kristen kurs, är den på något sätt en ögonöppnare i den verkliga världsbilden av vetenskapliga brister och hypoteser. Faktum är att rörelsen kan vara till stor nytta om den inte tillåts av odemokratiska regeringar. Dess tillämpning i skolan kommer att erbjuda en möjlighet för världen att debattera och resonera.


Plattformen som skapas här kommer att resultera i ett vänskapligt och ett sant samhälle som kommer att se världen och vetenskapen bli ett i en global skala. Naturforskarna har sin uppfattning om existensen i universum, men jaget. D är också bara via proffsen inom vetenskapsområdet som har accepterat närvaron av en övernaturlig makt som designade världen och dess beståndsdelar. Det är bara en strävan efter förståelse som ligger till grund för jaget. D principer och övertygelser. Benjamin, B Skapande och intelligent design. Gud vs. Gud: Hämtad från svarsingenesis. Professor dumpade över evolutionstro: Agape Press Brinton, H,.


G Darwin går till kyrkan; Washington Post Crowther, R Evolution Nyheter och synpunkter: Discovery Institute Prodger, Phillip. Darwins kamera Oxford: Oxford University Press Print. DeWolf, D. K, West, G. Motbevisning av järn. University of Montana; Law Review Du, Wenjiang Informatik och förvaltningsvetenskap VI. London: Springer Print. Efthimiou, Eleni, Georgios Kouroupetroglou och Stavroula-Evita Fotinia Gester och teckenspråk i människa-datorinteraktion och förkroppsligande kommunikation. Berlin: Springer Print. Elsberry, W. Brev till St. Petersburg Times på ID-undersökning: The Panda's Thumb Penock, R,. T Intelligensdesign Kreationism och dess kritiker. Filosofiskt, teologiskt och vetenskapligt perspektiv; MIT Press Quammen, David.


Den motvillige Mr. Shapiro, N De nya kreationisterna. Oavsett vilket tillvägagångssätt du tar, bör din uppsats alltid vara strukturerad med en introduktion, en kropp och en slutsats. Scribbr Plagiat Checker. Liksom andra akademiska uppsatser börjar en argumenterande uppsats med en introduktion. Internets spridning har haft en världsomvälvande effekt, inte minst på utbildningsvärlden. Användningen av internet i akademiska sammanhang ökar, och dess roll i lärande är hett debatterad. För många lärare som inte växt upp med denna teknik verkar dess effekter alarmerande och potentiellt skadliga.


Denna oro, även om den är förståelig, är missriktad. Nackdelarna med internetanvändning uppvägs av dess avgörande fördelar för studenter och lärare – som en unikt omfattande och tillgänglig informationskälla; ett sätt för exponering för och engagemang med olika perspektiv; och en mycket flexibel lärmiljö. Kroppen i en argumenterande uppsats är där du utvecklar dina argument i detalj. I standardformatet med fem stycken för korta uppsatser tar kroppen upp tre av dina fem stycken. I längre uppsatser blir det fler stycken och kan delas upp i avsnitt med rubriker. Varje stycke täcker sitt eget ämne, introducerat med en ämnesmening.


Det här exemplet har ett Rogerianskt tillvägagångssätt: Det erkänner först fördelarna med den motsatta positionen och belyser sedan problem med den positionen. Lärare har uppenbarligen inte fel när de ser användningen av Wikipedia som allestädes närvarande bland sina elever; men påståendet att det motverkar engagemang med akademiska källor kräver ytterligare utredning. Denna punkt behandlas som självklar av många lärare, men Wikipedia själv uppmuntrar uttryckligen eleverna att titta på andra källor. Faktum är att för många studenter är Wikipedia deras första möte med begreppen citering och hänvisning. Användningen av Wikipedia har därför en positiv sida som förtjänar djupare överväganden än den ofta får.


En argumenterande uppsats avslutas med en slutsats som sammanfattar och reflekterar över argumenten som framförs i kroppen. Inga nya argument eller bevis dyker upp här, men i längre uppsatser kan du diskutera styrkorna och svagheterna i ditt argument och föreslå ämnen för framtida forskning. I alla slutsatser bör du betona relevansen och vikten av ditt argument. Internet har haft en stor positiv inverkan på utbildningsvärlden; Bortsett från enstaka fallgropar, är dess värde uppenbart i många tillämpningar. Framtiden för undervisningen ligger i de möjligheter som internet öppnar för kommunikation, forskning och interaktivitet. Som populariteten för distansundervisning visar, värdesätter eleverna flexibiliteten och tillgängligheten som erbjuds av digital utbildning, och lärare bör fullt ut ta till sig dessa fördelar.


En argumenterande uppsats tenderar att vara en längre uppsats som involverar oberoende forskning och syftar till att föra ett originellt argument om ett ämne. Dess avhandlingsuttalande gör ett kontroversiellt påstående som måste stödjas på ett objektivt, evidensbaserat sätt. Det syftar snarare till att förklara något t.ex. Expository essäer är ofta kortare uppdrag och förlitar sig mindre på forskning. På högskolenivå måste du korrekt citera dina källor i alla uppsatser, forskningsartiklar och andra akademiska texter förutom tentor och övningar i klassen. Lägg till ett citat när du citerar, parafraserar eller sammanfattar information eller idéer från en källa. Du bör också ange fullständig källinformation i en bibliografi eller referenslista i slutet av din text.


Det exakta formatet på dina citat beror på vilken citeringsstil du instrueras att använda. De vanligaste stilarna är APA, MLA och Chicago. Majoriteten av de uppsatser som skrivs på universitetet är någon slags argumenterande uppsats. I kompositionsklasser kan du få uppgifter som specifikt testar din förmåga att skriva en argumenterande uppsats. Låt en språkexpert förbättra ditt skrivande. Kontrollera ditt papper för plagiat om 10 minuter.

No comments:

Post a Comment