Friday, February 11, 2022

Essä om fred

Essä om fred



Alla religiösa överhuvuden och predikanter borde utbilda sitt folk att leva i fred och harmoni. Ingen kan bli lycklig av våld. Glömt ditt lösenord? Fred och harmoni i folket kan också ta bort arbetslösheten i landet. Från 3 timmars leverans, uppsats om fred.





Introduktion



Exempeluppsats som i några få ord behandlar ämnet Fred. Det är en argumenterande litterär uppsats med introduktion, utveckling, slutsatser och referenser, uppsats om fred. För närvarande utvecklas ett stort antal krigiska konfrontationer i olika länder runt om i världen. På TV och Internet kan du se grupper av medborgare som öppet stödjer ett lands attacker mot ett annat. Detta väcker stor oro för människans framtid, eftersom det inte är säkert känt om det är möjligt att uppnå världsfred. De senaste åren har gett oroande siffror om oskyldiga människor uppsats om fred har dött mitt i inbördeskrig. Också, uppsats om fred, det finns en stark närvaro av terroristgrupper som utvecklar sin verksamhet oavsett kvinnors och barns liv.


I länder där det förekommer sådana attacker är befolkningen offer för rädsla och förstår inte hur det kan finnas så mycket grymhet. Medan många människor i Främre Orienten inte stöder denna situation och slutar med att fly från sitt hemland. Fred är en fråga som berör varje människa. Det är inte ett problem som bara politiker kan lösa, uppsats om fred, ännu mindre att känna till den oförmåga som många visar eller de många fall av korruption som kommer fram. För att uppnå världsfred måste vi börja med individuell handling. Aspekter som tolerans är avgörande för en fredlig lösning av konflikter, vilket gör det till en attityd som vi alla måste ha och lära nya generationer. Å andra sidan måste det alltid krävas ett erkännande av varje persons rättigheter.


Det är en plikt för varje organism att respektera individers förmågor och friheter. Fall av övergrepp av polisen till exempel, uppsats om fred offentliggöras. I uppsats om fred sätt kan befolkningen informeras om uppsats om fred livskvalitet som den förtjänar, uppsats om fred. Att förändra människors mentalitet, göra dem medvetna om dessa problem, är en nödvändig uppgift. Inte för inte nådde FN:s generalförsamling en överenskommelse om att den 21 september varje år skulle den internationella fredsdagen firas. En åtgärd som syftar till att uppmärksamma alla människor att reflektera över det. Det är möjligt att nå världsfred, men vägen är inte lätt. Attityder som tolerans är grundläggande för att skapa en bättre förståelse mellan människor.


Medan förmågan att lösa konflikter på ett fredligt sätt är grundläggande både hos individer och i nationer. likaså, uppsats om fred, respekt för mänskliga rättigheter är avgörande. De bör aldrig lämnas utanför, under några omständigheter. Inget rättfärdigar det eller något kommer att göra det. Önskan om fred måste födas av var och en, men uppsats om fred måste också tänka på kommande generationer och hur man kan påverka dem i detta avseende. Hur jag vann Eiffelstipendium för att studera gratis. Ska jag konsolidera mitt federala studielån? Det bästa stipendiet för att studera utomlands. Meny Baby Examensarbete Skriva Examensarbete Ämnen Avhandling Forskningspapper Ämnen Uppsats Skriva Uppsats Exempel Exempel Argumenterande uppsatser Brevskrivning Sekretesspolicy Kontakta oss, uppsats om fred.


Se även Uppsats om plagiat. Se även Uppsats om professionalism. Användbara inlägg för studenter Hur jag vann Eiffel-stipendium för att studera gratis 16 onlineexamensprogram från toppuniversitet bör jag konsolidera mitt federala studielån? Lämna en kommentar Avbryt svar Kommentar Namn E-post Webbplats.





fattigdomsuppsatser



och att förena vår styrka för att upprätthålla internationell fred och säkerhet.... har beslutat att kombinera våra ansträngningar för att uppnå dessa mål. Sedan har FN och dess specialiserade organ, flera internationella föreningar och institutioner, internationella fredsrörelser, globala och nationella människorättsrörelser och faktiskt alla medlemmar av det internationella samfundet konsekvent och starkt förespråkat behovet av att bevara och främja fred mot krig. I samtida tid har det mest angelägna och viktigaste internationella målet varit att bevara skydda och försvara freden mot terrorism och terroristorganisationer som A1 Qacda, talibaner och andra fredsfiender.


Genom internationell fredsbevarande under FN:s beskydd genom utveckling och användning av internationell rätt; skapande av fler internationella och regionala institutioner som är engagerade i att främja fred, främjande av vänskapligt samarbete för utveckling mellan medlemsländerna; popularisering av fredliga medel för konfliktlösning, institutionalisering av relationer mellan nationer; integration av det internationella samfundet genom att stärka det mänskliga medvetandet till förmån för fred mot krig; och genom att förbättra förmågan till krishantering har mänskligheten försökt säkra fred mot krig.


i Globalisering i. genom att uppmuntra det fria flödet av människors varor, informationstjänster och kunskap;. iii Organisering av internationella fredsrörelser mot kärnvapen, kapprustning, militarisering och miljöföroreningar;. iv Lansering av särskilda drivkrafter för att eliminera sådana ondska som apartheid, fattigdom, analfabetism; ohälsa, hunger, sjukdomar, ojämlikheter, tyranni och terrorism; och. v organiserade försök till miljöskydd och skydd av allas mänskliga rättigheter har det internationella samfundet gjort meningsfulla försök att begränsa chanserna till krig. Ett grundläggande sätt att definiera fred har varit att säga att fred är frånvaro av krig. Detta är dock en mycket snäv syn på fred.


Utan tvekan är frånvaro av krig det första villkoret för fred, men fred är inte bara en frånvaro av krig. Det är i själva verket ett tillstånd som kännetecknas av ett fredligt, samarbetsvilligt och harmoniskt uppförande av internationella förbindelser i syfte att säkerställa en allsidig hållbar utveckling för världens människor. Ändå, eftersom frånvaro av krig är det första villkoret för fred, har en av de viktigaste angelägenheterna för alla forskare och statsmän varit att formulera och följa de principer och anordningar som behövs för att säkerställa detta primära mål. Det kalla kriget som höll världen upptagen under , säkrade indirekt detta mål på ett negativt sätt genom att utveckla en terrorbalans i internationella relationer. Även om det var framgångsrikt i att förhindra ett globalt krig, misslyckades det med att förhindra lokala krig och gav faktiskt upphov till flera spänningar, påfrestningar, påfrestningar och kriser i internationella relationer.


Det internationella samfundet var tvungen att arbeta mycket hårt för att begränsa konflikterna och krigen. Den uppvisade dock framgångsrikt en välkommen och positiv förmåga inom krishanteringsområdet. Faktum är att det fram till idag har funnits flera hinder i vägen för att säkerställa en stabil, hälsosam och varaktig fred. Lyckligtvis kom det sista slutet på kalla kriget under 1900-talets sista decennium och världen fann sig leva i en miljö som kännetecknas av en ny tro och engagemang för fred, fredlig samexistens, fredlig konfliktlösning, liberalisering, samarbete för utveckling och försök till hållbar utveckling. Folket började fokusera sin uppmärksamhet på behovet av skydd av allas mänskliga rättigheter, skydd av miljön och säkerställande av en verklig och meningsfull internationell integration.


Men flera negativa faktorer, etnisk konflikt, etniskt våld, etniska krig, terrorism i dess flera dimensioner, nykolonialism, hegemoni n-hegemoni och liknande fortsatte att fungera som stora hinder. Behovet av att säkerställa fred genom att kontrollera dessa ondska fortsätter att vara ett primärt mål för det internationella samfundet. Kriser har kommit upprepade gånger och dessa kommer definitivt att fortsätta. Vilket är kontrollen bör ges till oss och inte regering och realism som är att se den faktiska sanningen. Jag tror att fred i vårt samhälle borde vara som en negativ fred utan våld och i grunden en pacifistisk typ som inte skulle vara något krig mot alla medel för våld.


Detta är svårt att se i vår. Världsfred är ett ideal för frihet, fred och lycka bland och inom alla nationer. Det är den uttalade ambitionen för många tidigare och nuvarande världsledare. Det är det utopiska idealet om planetariskt ickevåld genom vilket nationer villigt samarbetar, antingen frivilligt eller i kraft av ett styrningssystem, som förhindrar krigföring. Både kristendomen och islam utforskar möjligheten till världsfred i deras. Det är dags att uppnå sannolikheten för fred och chanserna för krig bör minimeras. Krig och fred är mångdimensionellt och mångkausalt, det finns ett behov av att eliminera den mångdimensionella orsaken till krig och att införa fler dimensioner av fred. Variabeln för krigsfredssystem, särskilt det internationella systemet, kan grovt klassificeras genom det sätt på vilket de bidrar antingen.


Det är enklare än freden som vi kanske tror. Ett samhälle utan krig. En Gud som fördömer krig. En förening av alla religioner. Hur intressanta deras svar än är, min forskning har funnit att. mot angriparen. Av stor betydelse är också det faktum att alla medlemsnationalstater är mitt i papper utan krig, världsfred eller en fredlig värld, alla dessa termer är en dröm, ett mål som aldrig verkar kunna bli. I en värld där dödliga konflikter är täckta av religiös hängivenhet verkar världen vara i en period av försämring, inte förbättring. Ändå utövar denna dröm, detta ouppnåeliga fredsmål, ett starkt inflytande på människors sinnen i världen. Det verkar som att alla vill uppnå fred, men känslan av dess otillgänglighet får människor att tro att fred bara är en dröm, bara.


Det är inte ett problem som bara politiker kan lösa, än mindre att känna till den oförmåga som många visar eller de många fall av korruption som kommer fram. För att uppnå världsfred måste vi börja med individuell handling. Aspekter som tolerans är avgörande för en fredlig lösning av konflikter, vilket gör det till en attityd som vi alla måste ha och lära nya generationer. Å andra sidan måste det alltid krävas ett erkännande av varje persons rättigheter. Det är en plikt för varje organism att respektera individers förmågor och friheter. Fall av övergrepp från polisens sida bör till exempel offentliggöras.


På så sätt kan befolkningen informeras om den livskvalitet den förtjänar. Att förändra människors mentalitet, göra dem medvetna om dessa problem, är en nödvändig uppgift. Inte för inte nådde FN:s generalförsamling en överenskommelse om att den 21 september varje år skulle den internationella fredsdagen firas. En åtgärd som syftar till att uppmärksamma alla människor att reflektera över det. Det är möjligt att nå världsfred, men vägen är inte lätt.

No comments:

Post a Comment