Thursday, January 6, 2022

Uppsats om tv-våld

Uppsats om tv-våld



Men tv-våldet har negativ inverkan på samhället eftersom människor ser våld regelbundet. De kanske inte är medvetna om det, men de ser det alla, uppsats om tv-våld. London, England: Greenwood Publishing Group, Ur detta perspektiv vore det bättre om våld uteslöts från media och filmer. Mer så, media förser dagens ungdom med flera förebilder som uppvisar våldsbeteenden och där dessa barn slutar efterlikna beteendena. Det skulle vara användbart att uppsats om tv-våld att filmernas enda moral i förhållande till våld är att det är olagligt och oönskat av någon. De första försöken med kommersiell tv dök upp i både USA och England.





Bevakning av våldet på tv



Barn och unga tonåringar bombarderas ständigt med tv- och mediakällor som sänder teman som bär på våld. De flesta av de program som går i media har utvecklats från att sända teman som hade god moral till vad man ser nuförtiden program med aspekter som har bitar av våld. Uppsats om tv-våld måste förstås är att karaktärerna i dessa program personifierar våld och aggression, uppsats om tv-våld. Dessa karaktärer fungerar också som förebilder för ungdomarna och påverkar dem ofta att efterlikna sådana typer av våldsamt beteende någon gång i framtiden. Mer så, media förser dagens ungdom med flera förebilder som uppvisar våldsbeteenden och där dessa barn slutar efterlikna beteendena.


Denna artikel syftar till att visa upp effekterna av att ungdomar påverkas negativt genom exponeringen de får genom att titta på flera tv-program som visar våldshandlingar. Ungdomsvåld och ungdomsbrottslighet är ett beteende som utvecklas inom barn genom att de uppvisar beteenden som skulle anses vara kriminella och våldsamma. Utveckling av detta beteende har av psykologer observerats vara störningar som utvecklas hos barn genom att ha antisocialt beteende under en period av minst sex månader. Detta beteende och handlingar inkluderar att ungdomar initierar slagsmål, mobbar medbarn, visar fysisk grymhet mot individer såväl som djur, vet hur man använder vapen, uppsats om tv-våld, har kroniska.


Dessa beteenden utvecklas mestadels på grund av att ungdomarna exponeras för tv-program som har ovanstående element som sänds. Dessa karakteristiska våldsamma beteenden har en gemensam historia om vad som orsakar dem Grossman, The uppsats om tv-våld faktorer som har förknippats mest med dem i tidig barndom är en svår uppväxt inom familjen, utsatthet för våldsamt beteende från äldre barn och att titta på tv-program som har våldsamma förebilder som uppvisar beteenden och roller som är våldsamma till sin natur.


Barn som utsätts för tv de flesta gångerna utsätts ofta för handlingar som skildrar våldsamma handlingar. I en speciell undersökning observerades det att det inom populationer fanns barn som skulle ha tillgripit att göra vad som helst för att få sina bilder sända i tv. Detta skulle de kunna nå långt genom att begå självmord så att de också kan få sina bilder på tv. På grund av den här typen av handlingar täcker TV-apparater numera i allmänhet inte självmord för att försöka minska antalet självmordsfrekvenser som inträffar dagligen.


I vissa fall utvecklar dessa barn, om de utsätts för scener som inspelningar i tv-programmen, gradvis aggressiva beteenden och visar sig i slutändan någon gång vara våldsamma. På detta sätt utvecklas kulturen med copycat-kluster och barnen visar sig vara förövare som är redo att begå alla uppsats om tv-våld av brott eller våld på grund av de avslöjanden som de ständigt utsätts för. Medan forskning har försökt uppsats om tv-våld söka förstå hur tv-tittande påverkar aggressivt beteende genom att begränsas till raser, etnicitet och det finns ingen korrelation som har visat sig implicera specifika raser till att påverkas mer av att titta på tv för att senare uppvisa våldsamt beteende.


Psykologer föreslår att för barn som lider av våldsamt beteende är ett av de bästa sätten att minska detta övergripande brott genom att förebygga kroniska brottsligheter så att dessa barns tidiga barndom kan vara genom att förstå vilka faktorer som orsakar detta, uppsats om tv-våld. Faktorer inkluderar sådana perinatala svårigheter, uppsats om tv-våld, biologiska och neurologiska faktorer, bosatta i stadsdelar som kännetecknas av social desorganisation och våld, inkonsekventa eller hårda föräldrapraxis, drogmissbruk och föräldrakriminalitet och slutligen exponering för mediavåld. av uppsats om tv-våld och föräldrar och deras vårdnadshavare behöver lära sig metoder där de kan motverka antisocialt beteende.


Detta kan vara genom att de först förstärker vanliga aversiva beteenden på låg nivå som bristande efterlevnad, utbrott och retas. Det är också anmärkningsvärt att påpeka att sambandet mellan exponering för medievåld tillsammans med aggressivt beteende har illustrerats genom en rad fält- och laboratorieexperiment samt kvasi-experiment. De flesta av studierna fann att kopplingen mellan media och aggression verkade förstärkas av följande: Den aggression som presenteras i media är ofta berättigad, det finns framträdande signaler som finns närvarande under hämtningsperioden, de flesta svarande är predisponerade till beteenden som är aggressiva och slutligen identifieras de tillfrågade med våldsamma karaktärer Yoshikawa, uppsats om tv-våld, Å andra sidan betyder det att ungdomar tittar på tv-program inte nödvändigtvis att de utsätts för form av medievåld genom de program som de ser på.


Det finns flera program som är lärorika med trevliga karaktärer som kan vara goda förebilder för ungdomar. Det finns program som har gjorts och skräddarsytts specifikt för ungdomar och som har innehåll som är åldersanpassat för barnen. Dessa program motverkar andra program som uppvisar våldsamt beteende genom att tillhandahålla karaktärer och handlingar som är bäst för att vårda ungdomarnas sinnen med pedagogiska och vänliga program som delar de idealiska handlingar som behöver uppvisas av dessa ungdomar när de ska växa och utvecklas Grossman , Den andra positiva punkten att notera är att att exponera ungdomar för media inte betyder att alla program i media har aspekter av våld.


Snarare förbättrar media uppsats om tv-våld öppna världsvyerna för dessa unga barn av saker och fenomen som skulle ha varit så svåra att möta i de miljöer där de vistas. Media och tv spelar en avgörande roll för att skapa verklighet inom ungdomarna när det gäller hur stor och mångfald världen är, uppsats om tv-våld. Hemsida Sociala frågor Våld Ungdomsvåld Effekter av TV på ungdomstvåld. Endast tillgängligt på StudyHippo. Ungdomsvåld. Sidor: 3 ord Publicerad: 29 december, Visa hela provet Ladda ner prov.


Förhandsgranskning av text. Detta beteende och handlingar inkluderar att ungdomar initierar slagsmål, mobbar medbarn, uppsats om tv-våld fysisk grymhet mot individer såväl som djur, att veta hur man använder vapen, ha kroniska Se hela provet Gå med i StudyHippo för att se hela uppsatsen. tv-apparaterna Heath et al. Relaterade uppdrag. Populära essäämnen. Få idéer nu.





skriva jämförelseuppsatser



Därför bör de inte nödvändigtvis bete sig på ett våldsamt sätt som de ser andra människor beter sig på tv. Faktum är att människor lever i samhället och de respekterar befintliga sociala normer och standarder Moy, et al. Istället beter de sig på ett rationellt sätt och respekterar sociala normer, medan våldet på tv inte kan förändra de befintliga sociala normerna och värderingarna. Människor lever bara enligt regler och juridiska normer som är acceptabla inom deras samhälle. Om människor alltid utsätts för våldet på tv slutar de att uppfatta det som något onormalt.


Faktum är att den normala psykologiska reaktionen hos en genomsnittlig tittare på våld är avstötning. Men om den tittaren ser våldet på tv om och om igen, blir det mindre chockerande, tills det ögonblick då tittaren uppfattar våldet som en norm. Tittaren börjar bara tro att våld inte är onormalt utan en rutinmässig del av det sociala livet. Därför börjar tittaren att tro att våld är ett rimligt sätt att snabbt lösa eventuella problem. Dessutom är tittarna sårbara för effekterna av våld från tidig barndom. Som ett resultat är barn också sårbara för effekterna av våld på tv Moy, et al.


Det kan lämnas enkelt, som om när en person blir skjuten eller träffad finns det inga närbilder som visar såret eller något blod. Det skulle vara användbart att främja att filmernas enda moral i förhållande till våld är att det är olagligt och oönskat av någon. De flesta bevis stöder det faktum att det måste finnas en anlag för våld. Det beror väldigt mycket på en individ. En person som är snäll och moralisk kommer inte att lösa våld eftersom det kommer i konflikt med deras grundläggande moraliska övertygelser, och oavsett hur ofta de ser våld på nyheterna eller i filmer kommer de att känna sig förfärade och kommer inte att simulera sådant beteende Freedman , Det är tydligt att en person, som bestämt sig för våld, antingen växte upp under aggressiva omständigheter där de trodde att det var tillåtet eller möjligt eller så har de någon genetisk felfunktion.


Majoriteten av människor får lära sig att våld är fel och inte kommer att tolereras av lagen och samhället. Tyvärr håller den utvecklande tekniken på att bli en större del av mänskligt liv. 3D- eller hologrammet påverkar, för att inte tala om virtuell verklighet, kan stimulera sinnena på sätt som inte var möjliga tidigare. Det finns väldigt lite bevis för hur kroppen och genetisk information reagerar och vad den lagrar. Det finns en liten chans att en person som tittar på våld hela sitt liv och blir okänslig för mänsklig smärta och lidande, kommer att registrera den informationen i gener och föra den vidare till nästa generation Holtzman. Det finns i alla fall alltid en gräns för att våld på TV och dess natur.


Det moderna samhället vill se mer blod, vilket framgår av många filmer, och de typer av människor som ser dessa filmer är av specifik karaktär. Men allmänheten verkar oskadd av media, eftersom den är för karaktärsspecifik. Casey, Bernadette. TV-studier: nyckelbegreppen. New York, NY: Routledge, Freedman, Jonathan. Medievåld och dess effekt på aggression: Bedömning av vetenskapliga bevis. Toronto, Kanada: University of Toronto Press, Wells, Alan. London, England: Greenwood Publishing Group, behöver ett skräddarsytt uppsatsprov skrivet från grunden av en professionell specifikt för dig?


Faktorer inkluderar sådana perinatala svårigheter, biologiska och neurologiska faktorer, boende i stadsdelar som kännetecknas av social desorganisation och våld, inkonsekventa eller hårda föräldrapraxis, missbruk och förälders kriminalitet och slutligen exponering för mediavåld. Redding, medieexponering är det ledande sättet att ungdomarna utsätts för brottsplatser och föräldrar och deras vårdnadshavare behöver lära sig metoder för att motverka antisocialt beteende. Detta kan vara genom att de först förstärker vanliga aversiva beteenden på låg nivå som bristande efterlevnad, utbrott och retas. Det är också anmärkningsvärt att påpeka att sambandet mellan exponering för medievåld tillsammans med aggressivt beteende har illustrerats genom en rad fält- och laboratorieexperiment samt kvasi-experiment.


De flesta av studierna fann att kopplingen mellan media och aggression verkade förstärkas av följande: Den aggression som presenteras i media är ofta berättigad, det finns framträdande signaler som finns närvarande under hämtningsperioden, de flesta svarande är predisponerade till beteenden som är aggressiva och slutligen identifieras de tillfrågade med våldsamma karaktärer Yoshikawa. Men å andra sidan betyder det att ungdomar tittar på tv-program inte nödvändigtvis att de utsätts för form av medievåld genom de program som de tittar på. Det finns flera program som är lärorika med trevliga karaktärer som kan vara goda förebilder för ungdomar.


Det finns program som har gjorts och skräddarsytts specifikt för ungdomar och som har innehåll som är åldersanpassat för barnen. Dessa program motverkar andra program som uppvisar våldsamt beteende genom att tillhandahålla karaktärer och handlingar som är bäst för att vårda ungdomarnas sinnen med pedagogiska och vänliga program som delar de idealiska handlingar som behöver uppvisas av dessa ungdomar när de ska växa och utvecklas Grossman , Den andra positiva punkten att notera är att att exponera ungdomar för media inte betyder att alla program i media har aspekter av våld. Snarare förbättrar media genom att öppna världsbilden för dessa unga barn av saker och fenomen som skulle ha varit så svåra att möta i de miljöer där de vistas. Media och tv spelar en avgörande roll för att skapa verklighet inom ungdomarna när det gäller hur stor och mångfald världen är.


Hemsida Sociala frågor Våld Ungdomsvåld Effekter av TV på ungdomstvåld. Endast tillgängligt på StudyHippo.

No comments:

Post a Comment