Sunday, January 30, 2022

En minnesvärd upplevelseuppsats

En minnesvärd upplevelseuppsats



Ord: - Sidor: 6. Vi får umgås med våra vänner, familj och nära och kära medan vi njuter av presenter från gamla goda jultomten! Den mest minnesvärda dagen i mitt liv. De ska gå ut mitt i natten och stå in en minnesvärd upplevelseuppsats långa köer för billiga priser på julklappar. Nästa sida. Efter ett tag hörde jag en siren som gjorde ont i öronen. Jag är verkligen stolt över att visa det för andra.





Hur man citerar uppsatsen Min mest minnesvärda upplevelse



När någon ber mig berätta om en upplevelse som jag aldrig kan glömma, kommer miljontals olika upplevelser upp i mitt sinne, en minnesvärd upplevelseuppsats. Men det finns bara en upplevelse som jag skulle anse vara minnesvärd och oförglömlig. Det var första gången jag åkte till Enchanted Kingdom In Laguna där jag åkte berg-och dalbana. Låt mig minnas hela händelsen, en minnesvärd upplevelseuppsats. Det hände där jag började min karriär inom BOP-branschen, där företaget bad oss ​​att stanna i Clark eftersom vi inte har anläggningen ännu här n Divas till att börja med. Så de två första omgångarna gick till Clark för att träna i tre månader. Under de första tre veckorna vi tillbringade i Clark bestämde vi oss för att vårt team skulle ha en teambuilding eftersom några av mitt team var nybörjare i Manila.


Så jag föreslog att jag skulle spendera det i Enchanted Kingdom eftersom det också skulle vara första gången jag åker dit, en minnesvärd upplevelseuppsats. Det var en solig dag. Jag vaknade på morgonen. Vår sovsal var bullrig eftersom alla förbereder sig för vår resa till Laguna. Jag kunde känna lycka i en minnesvärd upplevelseuppsats glad röst. I samma ögonblick som vi alla nådde Mall of Salsa för att få en skjuts till Enchanted Kingdom, föreslog min nära vän att ta en skåpbil så att vi skulle trivas mycket bra. Så vi nådde ingången till EEK och vi hade alla tagit våra egna bilder individuellt och som grupp. Jag protesterade och skakade på huvudet från vänster till höger så hårt jag kunde. Och alla är överens om att prova det först, en minnesvärd upplevelseuppsats.


Jag antar att jag inte har något annat val än att försöka se hur jag ska övervinna min rädsla. Jag följde honom motvilligt. Jag var ännu mer nervös när jag såg VARNING. Min lagkamrat ledde mig in i ett litet rum där den ansvarige visade oss våra platser. Jag satte mig motvilligt på min plats. Jag nickade lydigt och lyckades visa honom ett leende. Efter ett tag hörde jag en siren som gjorde ont i öronen. Sirenen varnade oss för att den läskiga resan var på väg att börja. Jag slöt ögonen hårt. Båda mina händer tog tag i sätet så hårt att de värkte, jag antar att jag fick panik. Jag försökte lugna mig men förgäves. Jag hörde en minnesvärd upplevelseuppsats ropar upphetsat. De var så ivriga att börja åkturen.


Äntligen kände jag hur bergochdalbanan rörde sig. Sakta först, sedan snabbare, snabbare när det började ta fart. Jag kände hur min mage vändes upp och ner. Den rörde sig så fort att jag nästan föll från min plats. Jag kände att det strömmade ner för ansiktet från min panna. Mitt hjärta bultade högt. Jag ångrade att jag tog en ryttare på den här läskiga saken. Jag tittade på min sittkompis och hon såg väldigt exalterad ut med åkturen, UT jag kände att jag skulle ramla i det ögonblicket. Det gjorde mig galen. Berg- och dalbanan svängde åt vänster och sedan åt höger. När berg-och dalbanan gled ner från den högsta toppen var det den mest skrämmande delen av hela resan. Mina ögon var vidöppna, mitt hjärta slutade slå.


Den femton minuters åkturen på berg-och-dalbanan var som en dalbana. Jag begravde mitt ansikte i mina händer för jag kände att världen snurrade. Men det var en fantastisk känsla att jag har övervunnit min rädsla och kunnat överleva åkturen. Det var läskigt men en upplevelse som jag aldrig kunde glömma. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprover Exempel Min mest minnesvärda upplevelse. Min mest minnesvärda upplevelse 1 januari Anställ verifierad författare. Exempel på min mest minnesvärda upplevelse. Hur man citerar uppsatsen Min mest minnesvärda upplevelse Välj citera format: APA MLA Harvard Chicago ASA IEEE AMA. Min mest minnesvärda upplevelse. Relaterade uppsatser. Minnesvärd upplevelse Min mest minnesvärda upplevelse Minnesvärd upplevelse Minnesvärd upplevelse i min En minnesvärd upplevelseuppsats En minnesvärd dag Min mest minnesvärda semester Minnesvärda dagar Minnesvärda ögonblick Minnesvärda dagar En minnesvärd händelse i mitt liv Efter stormen, en minnesvärd plats.


A en minnesvärd upplevelseuppsats tidserbjudande! Spara tid på forskning och En minnesvärd upplevelseuppsats. Hämta mitt papper. Populära ämnen cricket nutrition ledarskap arrangerat äktenskap kärlek alice in wonderlan tonåren bantning hiphop kundservice.





värdet av utbildning uppsats



Jag antar att jag inte har något annat val än att försöka se hur jag ska övervinna min rädsla. Jag följde honom motvilligt. Jag var ännu mer nervös när jag såg VARNING. Min lagkamrat ledde mig in i ett litet rum där den ansvarige visade oss våra platser. Jag satte mig motvilligt på min plats. Jag nickade lydigt och lyckades visa honom ett leende. Efter ett tag hörde jag en siren som gjorde ont i öronen. Sirenen varnade oss för att den läskiga resan var på väg att börja. Jag slöt ögonen hårt. Båda mina händer tog tag i sätet så hårt att de värkte, jag antar att jag fick panik. Jag försökte lugna mig men förgäves. Jag hörde folk skrika upphetsat.


De var så ivriga att börja åkturen. Äntligen kände jag hur bergochdalbanan rörde sig. Sakta först, sedan snabbare, snabbare när det började ta fart. Jag kände hur min mage vändes upp och ner. Den rörde sig så fort att jag nästan föll från min plats. Jag kände att det strömmade ner för ansiktet från min panna. Mitt hjärta bultade högt. Jag ångrade att jag tog en ryttare på den här läskiga saken. Jag tittade på min sittkompis och hon såg väldigt exalterad ut med åkturen, UT jag kände att jag skulle ramla i det ögonblicket. Det gjorde mig galen. Berg- och dalbanan svängde åt vänster och sedan åt höger. När berg-och dalbanan gled ner från den högsta toppen var det den mest skrämmande delen av hela resan.


Mina ögon var vidöppna, mitt hjärta slutade slå. Den femton minuters åkturen på berg-och-dalbanan var som en dalbana. Jag begravde mitt ansikte i mina händer för jag kände att världen snurrade. Men det var en fantastisk känsla att jag har övervunnit min rädsla och kunnat överleva åkturen. Det var läskigt men en upplevelse som jag aldrig kunde glömma. Mina föräldrar höll inte med om min filosofi så jag var tvungen att ge mig själv tillåtelse att gå ut ur huset. Jag skulle använda fönstret för att komma ut, sedan fortsatte jag att skala taket till ena sidan av huset och hoppa av på studsmattan. Jag var alltid säker på att jag skulle klä mig i helt svart och jag bar alltid de nödvändigaste sakerna, som mat, en ficklampa och viktigast av allt min kniv. M Min kniv var inte mer än samma som min mamma brukade lägga jordnötssmör på bröd med, men jag kände mig verkligen kraftfull när jag visste att den låg i min ryggsäck.


Mina vänner hade vapen också som käppar och en hade till och med en handhållen BB-pistol. Vi behöver de här vapnen ifall några svarta pojkar kom strosande in i vårt grannskap. Nyligen hade min hemstad börjat ett nytt bussprogram och det fanns svarta barn i vår skola nu. Med allt deras prat om gäng och territoriellt försvar trodde vi att det bara var nödvändigt att kunna försvara vårt hemland om några gängmedlemmar kom för att göra anspråk på det. Efter att ha klättrat ner från studsmattan tog jag mig till trädraden som skiljde mitt hus från min nyfikna grannes. Därifrån skulle jag skära mig igenom tre bakgårdar, klättra på staket hela vägen och sluta träffa min kompis James på hans bakgård. Just den här natten var James inte där men han lämnade en lapp på dörren till boden vi alltid träffades i.


På lappen stod det att jag skulle träffa honom och Ryan, en annan vän, på O. Elementary S Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa. Växla navigering MegaEssays. Sparade uppsatser.

No comments:

Post a Comment