Tuesday, January 11, 2022

Essäer mot vapenkontroll

Essäer mot vapenkontroll



Läs mer. Gang Gun Control. Många individer kan säga att ingen av parterna har helt rätt, men när säkerheten visas är det tydligt att skjutvapenkontroll inte är ett legitimt arrangemang på fakta om att vapen inte mördar individer, individer mördar individer; självförsvar är den mest uppenbara förklaringen bakom att äga uppsatser mot vapenkontroll skjutvapen, och på detaljerna att de skjutvapenkontrolllagar som initieras inte löser det verkliga problemet, som är vapenägaren, uppsatser mot vapenkontroll. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Har inte hittat rätt uppsats? en lag antogs som förbjöd import av billiga handeldvapen kallade "Saturday Night Specials." i Brady Bill godkändes, vilket krävde bakgrundskontroller för...





Topp 10 liknande ämnen



Uppsatsexempel. Det råder ingen tvekan om att vapen är en integrerad del av amerikansk historia. Genom åren har det förekommit många debatter om huruvida vapenkontroll är en respektabel lösning för USA. Därför har två extremt tydliga sidor formats: en för vapenkontroll och en mot den. För flera kan detta framstå som ett vettigt argument, men det är en överspekulation; det finns många olika komponenter som har resulterat i hemska tragedier som skolskjutningar. De som är emot skjutvapenkontroll har hävdat att vapenkontrolllagar är en kränkning av konstitutionella etablerade rättigheter. I alla fall vilken sida är korrekt? Många individer kan säga att ingen av sidorna uppsatser mot vapenkontroll helt rätt, men när vissheterna visas är det tydligt att kontroll av skjutvapen inte är ett legitimt arrangemang utifrån fakta att vapen inte mördar individer, individer mördar individer; självförsvar är den mest uppenbara förklaringen bakom att äga ett skjutvapen, och på detaljerna att de skjutvapenkontrolllagar som initieras inte löser det verkliga problemet, som är vapenägaren.


Tills föraktet i världen är avgjort, uppsatser mot vapenkontroll, det kommer tillförlitligt att ske överträdelse och dödande. Sanningen är den, uppsatser mot vapenkontroll, det är verkligheten. De som stöder vapenkontroll hävdar att om regeringen begränsar skjutvapen så kommer mord och olaglig brottslighet att sjunka. Lagbrytare kommer att upptäcka olika vapen eller komma på hur man skaffar skjutvapen olagligt. Studier visar att olaglig aktivitet är högre i områden med fler vapenlagar. Tills medlemmar i samhället börjar vidta åtgärder mot de individer som begår brott, kan skjutvapenlagar inte göra något för att erbjuda hjälp. Därför kommer strängare vapenlagar att vara värdelösa, eftersom det är individen som är ansvarig för dödandet.


Även om alla vapen var begränsade, kommer brottslingar fortfarande att hitta ett annat vapen för att begå mord. Mördare skulle helt enkelt fluktuera till ett annat vapen, fler brott skulle utföras med rakblad, tomahawks, bludgeons eller andra vapen Leahy 1. I händelse av att någon vill mörda någon, uppsatser mot vapenkontroll, i princip vad som helst kan förvandlas till ett vapen. Essäer mot vapenkontroll kan påvisas med insikter som bevisar att i stadssamhällen där det finns många lagar om kontroll av skjutvapen är felfrekvensen högre. Det har hävdats att vapenkontrolllagar skulle minska antalet felaktigheter; dock har studier visat att lagar om kontroll av skjutvapen har omvänt inflytande.


I New York antogs en lag om registrering av gevär och hagelgevär Stell 1. Efter att lagen var uppsatser mot vapenkontroll, Antalet förseelser i New York City steg med Stell 1. Staden Washington DC godkände en vapenbojkott och efter det tredubblades antalet mord i DC Stell 1. Kalifornien har dessutom en brottslighet som är 38 procent högre än vad som finns kvar i nationen, trots att staten förbjöd attackvapen i Stell 5. I South Carolina ökade brottsligheten mer än procent efter att de begränsade utbudet av handeldvapen till ett för varje individ för varje månad Stell 5.


Samhället måste göra allvar med att individen trycker på avtryckaren, i motsats till tillgängligheten av vapen. Fler studier har visat att områden som tillåter handeldvapen har lägre brottsfrekvens, vilket visar att skjutvapen är en anmärkningsvärd motivering av brottslighet. En studie visar att stater som tillåter försökspersoner att förmedla täckta vapen har minskat antalet dödande med 8, uppsatser mot vapenkontroll. Dessa fakta och studier stödjer påståendet att vapen är en anmärkningsvärd typ av självskydd och ett anmärkningsvärt hinder för brott, uppsatser mot vapenkontroll. Med detta sagt, snarare än att begränsa vapen och nedvärdera dem från laglydiga medborgare, skulle en alternativ lösning vara att rekonstruera det straffrättsliga systemet angående förövarna med vapenbrott, och lägga mer betoning på deras disciplin.


Föreningar mot vapenkontroll rekommenderar att det straffrättsliga systemet Trotter 1 förbättras. De rekommenderar att rättssystemet reformeras med fem steg Trotter 1. I första hand bör lagöverträdare placeras i fängelse Trotter 1. För det andra, tillräckliga meningar uppsatser mot vapenkontroll tvingas Trotter 2. I genomsnitt avtjänar brottslingar bara en tredjedel av sitt straff Trotter 2. För det tredje måste ramverket bli strikt med brottslingar som upprepar sina brott Trotter 3. I genomsnitt begås förseelser varje år av uppsatser mot vapenkontroll gärningsmannen som redan satt i fängelse Trotter 1.


För det fjärde måste ungdomar som utför ansvarsfulla kränkningar avtjäna Trotter 3 som vuxen. Bara 1. Sist bör de offer inkluderas i straffförfarandet Trotter 3. Dessa förändringar skulle minska tjänstefel, och i motsats till att avvisa alla, skulle bara de som förtjänar disciplin bestå, uppsatser mot vapenkontroll. Oftare än man skulle kunna misstänka kan ansvaret för vapenkontroll innebära skillnaden mellan liv och död. Ansvaret för vapenkontroll är extremt viktigt i självförsvar. Hon sa att hon hade ett skott mot skytten, men hon förmedlade inte sin pistol i vetskap om att det var olagligt Whitehill 1. Vad kan ha hänt om Suzanna Gratia Hupp hade sitt skjutvapen med sig? Skulle hennes vårdnadshavare eller någon av de tjugo andra individerna komma idag?


Ingen kunde säga utan tvekan. Detta är bara ett av de många tillfällen som gör självbevarelsedrift till den främsta förklaringen bakom att äga ett vapen. Inledningsvis visar bevisen att det mest erkända syftet bakom att äga en uppsatser mot vapenkontroll är självförsvar. Kriminologen Gary Kleck säger att handeldvapen används 2. Fakta visar att självskydd är den mest uppenbara förklaringen bakom att äga ett vapen. Brottslingar är också människor, och det är mänsklig instinkt att frukta något som möjligen kan mörda. Men i händelse av att vapenkontrolllagar ändrar det, går ett annat vapen för skydd förlorat.


I händelse av att vapenkontrolllagarna fortsätter att bli strängare, kommer snart ingenting att finnas kvar för att stoppa brottslingar. Med allt i beräkningen är vapenkontrolllagar inget klokt svar för USA. Till att börja med måste samhället ta brottslingar på allvar, inte laglydiga medborgare, eftersom det inte är vapnen som avrättar, utan snarare brottslingarna. Tills något görs med brottslingar kommer det inte att göra någon skillnad vad som görs med vapenkontroll. Dessutom om skjutvapen är inneslutna, uppsatser mot vapenkontroll, då tas en anmärkningsvärd typ av självskydd bort.


Bör administrationen tillåtas att beröva människor deras känslor säkerhet genom att ta bort deras vapen? Lika viktigt är att de lagar om kontroll av skjutvapen som håller på att upprättas gör det lättare för de skyldiga att skaffa vapen. På vilket sätt kan ett ramverk som har så många brister verkligen fungera? De för skjutvapenkontroll motsätter sig att instängning av vapen skulle minska överträdelser och dödande, men sanningarna visar att om skjutvapen förbjöds, skulle mördare använda olika vapen för att mörda. Statistiken visar att vapenkontroll har det omvända inflytandet: när mer kontroll över skjutvapen ingår, ökar brottsligheten. Äntligen är det individen som drar avtryckaren som gör mordet, inte vapnet i sig. På inget sätt, form eller form är skjutvapenkontroll ett värdigt svar för vårt land.


Uppsatser Hitta en handledare. APA MLA Harvard Vancouver Essay Exempel. Juni Argument Against Gun Control Essay. Kopia till Essäer mot vapenkontroll Referens kopierad till Urklipp. Argument Against Gun Control Essay [Internet]. Vilken roll bör regeringen spela i vapenkontroll?





argumenterande essäuppsatser



Hon sa att hon hade ett skott mot skytten, men hon förmedlade inte sin pistol i vetskap om att det var olagligt Whitehill 1. Vad kan ha hänt om Suzanna Gratia Hupp hade sitt skjutvapen med sig? Skulle hennes vårdnadshavare eller någon av de tjugo andra individerna komma idag? Ingen kunde säga utan tvekan. Detta är bara ett av de många tillfällen som gör självbevarelsedrift till den främsta förklaringen bakom att äga ett vapen. Inledningsvis visar bevisen att det mest erkända syftet bakom att äga ett vapen är självförsvar. Kriminologen Gary Kleck säger att handeldvapen används 2. Fakta visar att självskydd är den mest uppenbara förklaringen bakom att äga ett vapen. Brottslingar är också människor, och det är mänsklig instinkt att frukta något som möjligen kan mörda.


Men i händelse av att vapenkontrolllagar ändrar det, går ett annat vapen för skydd förlorat. I händelse av att vapenkontrolllagarna fortsätter att bli strängare, kommer snart ingenting att finnas kvar för att stoppa brottslingar. Med allt i beräkningen är vapenkontrolllagar inget klokt svar för USA. Till att börja med måste samhället ta brottslingar på allvar, inte laglydiga medborgare, eftersom det inte är vapnen som avrättar, utan snarare brottslingarna. Tills något görs med brottslingar kommer det inte att göra någon skillnad vad som görs med vapenkontroll. Dessutom, om skjutvapen är instängda, tas en anmärkningsvärd typ av självskydd bort. Bör administrationen tillåtas att beröva människor deras känslor säkerhet genom att ta bort deras vapen?


Lika viktigt är att de lagar om kontroll av skjutvapen som håller på att upprättas gör det lättare för de skyldiga att skaffa vapen. På vilket sätt kan ett ramverk som har så många brister verkligen fungera? De för skjutvapenkontroll motsätter sig att instängning av vapen skulle minska överträdelser och dödande, men sanningarna visar att om skjutvapen förbjöds, skulle mördare använda olika vapen för att mörda. Statistiken visar att vapenkontroll har det omvända inflytandet: när mer kontroll över skjutvapen ingår, ökar brottsligheten. Äntligen är det individen som drar avtryckaren som gör mordet, inte vapnet i sig.


På inget sätt, form eller form är skjutvapenkontroll ett värdigt svar för vårt land. Uppsatser Hitta en handledare. APA MLA Harvard Vancouver Essay Exempel. Vapenkontroll Ett skjutvapen anses vara ett vapen från vilket ett skott avlossas med krut. Det finns många olika typer av skjutvapen som en revolver, pistol, gevär och hagelgevär. Det finns inte bara olika typer av skjutvapen, utan också olika skjutmekanismer. Du har två olika alternativ, halvautomatisk och automatisk. Med en halvautomatisk pistol måste du trycka på avtryckaren varje gång du skjuter, med en automatisk pistol så länge du håller avtryckaren skjuter den tills du...


arm i USA och mer än 80 procent av vapen som används vid masskjutningar erhålls lagligt. Dan Gross, en tidigare partner på en bror på en reklambyrå i New York, var inblandad i en masskjutning som fick honom att sluta sitt jobb och blev en förespråkare mot vapenvåld. Dan Gross har gått igenom... skada eller skada andra bara för att de har medel att försvara sig. Argument för och emot vapenkontroll har varit en ständig strid i USA. Frågan fortsätter dagligen om vapenkontrollkontroversen, med båda sidor som inte kan kompromissa för att komma fram till ett avtal som behagar dem. Samhället i U.


S kommer att fortsätta att debattera att vapen bara är ett verktyg för att döda oskyldiga människor, medan andra säger att det är ett sätt att försvara sitt hem. Vapenkontroll bör inte vara i kraft eftersom det bara påverkar de människor som följer lagarna. Huvudsyftet med skjutvapen är självskydd. Så om regeringen försöker ta våra vapen ifrån oss kan vi bara kasta det andra ändringsförslaget på dem och säga till dem att detta är grundlagsstridigt. Vi förstår att de försöker skära ner... Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida mot vapenkontroll uppsats.


Essä mot vapenkontroll. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg. Anständiga uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser. Against Gun Control Words 5 sidor. Så poängen är ja, vi Assize of Arms, Firearm, Gun, Vapenkontrolllagar, Vapenpolitik, Vapenpolitik i USA, Vapenvåld, Open carry, Rätten att behålla och bära vapen, Vapen. Det finns miljontals vapen i hela USA. Människor har uppenbarligen olika åsikter om hur man ska använda och vapen på rätt sätt och varför. Tyvärr verkar det som att dessa vapen mycket ofta hamnar i orätta händer och tragedier börjar bli större och större Federal Assault Weapons Ban, Skjutvapen, Vapenpolitik, Vapenpolitik i USA, Vapensäkerhet, Vapenvåld i USA.


Vapenvåld är något som äger rum varje minut som går. Enligt CDC dödas en person var 17:e minut av ett skjutvapen som tar emot 87 personer under en genomsnittlig dag och varje vecka. Deviance Gun Control Gun Violence. Democide, Skjutvapen, Vapenpolitik i USA, Vapenvåld i USA, Medievåldsforskning, Ickevåldsspel, Våld, Våld mot kvinnor. Sammanfattning: delstatsregeringens mandat om vapenkontroll För fyra år sedan stod människor i Newtown, Connecticut inför en fruktansvärd incident som väckte frågor om vapenkontroll i USA. Skjutvapen, Vapenpolitik, Vapenpolitik i USA, Vapenvåld i USA, Vapen. Vapenkontroll är ett ämne som är väldigt missuppfattat. Vapen får oftare än inte ett negativt samband med döden.


Majoriteten av media fokuserar bara på det negativa med vapen. Det enda man hör om vapen är om mord och massmord Skjutvapen, Vapen, Vapenpolitik, Vapenpolitik i USA, Vapenvåld i USA, Vapen. Människor över hela landet diskuterar om sätt att minska vapenvåld. Vapen har alltid varit en del av Amerika. I början var vapen en viktig del av överlevnaden. De behövdes för att döda djur för mat och för skydd. Men i modern tid har vapen Brady Handgun Violence Prevention Act, Criminology, Firearm, Gun, Gun Control Act of , Vapenpolitik i USA, Vapenvåld i USA, Handgun. Vapenkontrollåtgärder i Amerika I avsaknad av effektiva vapenkontrollåtgärder har amerikanska medborgare tillgång till mycket dödliga vapen som är ett hot mot samhället.


Enkla vapen som pistolen räcker för självskydd. Dessutom kan enkel beväpning inte leda till avsaknad av effektiva vapenkontrollåtgärder, skjutvapen, vapen, vapenpolitik, vapenvåld. Ämnet om vapenvåld och vapenkontroll är något som inte kommer att försvinna med lätthet. Vikten av denna fråga är att inte alla amerikaner stöder strikt vapenkontroll som ett fördelaktigt alternativ till att kontrollera våld. Det är viktigt för skjutvapen, vapenpolitik, vapenpolitik i USA, vapenvåld, vapenvåld i USA.


Till att börja med har både republikaner och demokrater sina egna åsikter i frågan om vapenkontroll. Demokrater anser att vapenlagarna borde bli hårdare och mer fasta. För att vara mer specifik vill demokraterna göra skillnad genom att förbjuda attackskjutvapen. Och när det gäller andra vapen, Demokratiska partiets vapenkontroll republikanska partiet. Mord har kategoriserats bland de ledande icke-medicinska dödsorsakerna i USA. Varje dag dödas i genomsnitt tretton barn i åldern tio till nitton år av skottlossning, medan den högsta andelen av sådana barn skadas i brottsbekämpande vapenkontroll. Avhandlingsuttalande: strängare vapenkontrolllagar bör antas och implementeras i USA för att lösa problemet med masskjutningar och minska brottsligheten inom dess gränser.


Bakgrund Lider människor inblandade i massvåld av psykisk ohälsa, eller är våra vapenlagar gällande Vapenkontroll är en tvist som diskuteras mycket i USA idag. Gun Control Society. Inledning Vapenkontroll har varit ett ämne för debatt i nästan ett sekel på grund av det ökade vapenvåld.

No comments:

Post a Comment